BAROMUZUN 20. YIL KUTLAMASI
Tarih: 24.05.2024 | Okunma Sayısı: 406
24.05.2004 yılında kurulan Baromuzun, 20. Yılı kapsamında 24.05.2024 günü, Cizre Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, Baro Başkanımızın açılış konuşmasından sonra, meslekte 20 yılını doldurun ve 20 yılın üzerinde kıdeme sahip olan meslektaşlarımıza ve Baro emekçilerine plaketleri takdim edilmiştir. Plaket takdiminden sonra dengbejlerimizin ve sasa serap'ın konseriyle programımız son bulmuştur. 20. Yıl etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan, TBB Başkan Yardımcısı Av. Gürkan ALTUN, Adana Barosu Başkanı Av. Semih GÖKAYAZ, Batman Barosu Başkanı Av. Erkan ŞENSES, Mardin Barosu Başkanı Av. İsmail ELİK, Şanlıurfa Barosu Başkanı Av. Abdullah ÖNCEL, Siirt Barosu Başkanı Av. Muhammed ALPTEKİN, Van Barosu Başkanı Av. Sinan ÖZARAZ, Bitlis Barosu Genel Sekreteri Av. M. Emin ACAR, Cizre, Silopi ve İdil Belediyeleri Eş Başkanları, Bölge STK Başkan ve Temsilcilerine teşekkürlerimizi sunarız.
8.09.2024
AV. ROJHAT DİLSİZ