BAROMUZ FUTBOL TURNUVASI AV. TAHİR ELÇİ SEZONU FİNAL MAÇIYLA SONA ERMİŞTİR.
Tarih: 14.12.2021 | Okunma Sayısı: 2327
Baromuz Kültür Sanat Spor Komisyonu tarafından organize edilen ve 6 ekim 2021’de Cizre Veni Vidi Vici-Silopi Lawyerpool maçı ile start alan Şırnak Barosu Futbol Turnuvası, iki takımın 14.12.2021 tarihinde, İdilde finalde karşılaşmaları ile sona erdi. 
Futbol turnuvasının bu seneki ismini Av.Tahir Elçi Sezonu koyduk. Toplamda 8 takımın iştirak ettiği ve kurayla belirlenen takımlar 2 gruba  ayrıldı. Kendi aralarında deplasmanlı olarak yaptıkları  maçlar sonucunda gruplarını 1.ve 2. bitiren takımlar üst tura çıktılar. Toplamda 29 maçın oynandığı bir turnuvayı geride bıraktık. 
Turnuvayı düzenlememizdeki amacımız, Meslektaşlarımız arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamaktı. Bu doğrultuda deplasmanlı olarak oynanan maçlarda meslektaşlarımız arasında yeni tanışmalar, arkadaşlıklar ve dostluklar tesis edildiği inancındayız.  Bu sebeple, turnuvaya katılım sağlayarak katkı sunan bütün  meslektaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Ve yine Turnuva tertip komitesine, Takım Kaptanlarımıza, Seyirci olarak maçları izlemeye gelen  meslektaşlarımıza, maçlarımızı yöneten hakemlere çok teşekkür ederiz. 

Yapılan maçların skorları anlık olarak ve haftalık puan durumu ve gol krallığı her hafta Baromuz Kültür Sanat Spor Komisyonunun instagram sayfasında yayınlanmıştır. 

Turnuva sonucunda Şampiyon olan Cizre Veni Vidi Vici takımını, İkinci olan Silopi Lawyerpool takımını, üçüncü olan Şırnak United takımını, dördüncü olan Silopi Barocelona takımını ve gruplarda son ana kadar mücadele eden ve kılpayı üst tura çıkamayan Hezex City ve Cizre Olağan Şüpheliler takımlarını, oynanan maçlarda fair-play gösteren Cizre Parêz Saint Germen ve Silopi Miskinler Tekkesine çok teşekkür ederiz. 

Turnuvada Şampiyon olan Cizre Veni Vidi Vici Takımına şampiyonluk kupası ve oyunculara madalya, ikinci olan Silopi Lawyerpool takımına 2.lik kupası ve oyuncularına madalya, üçüncü olan Şırnak United takımına 3.lük kupası ve oyuncularına madalya, Hezex City ve Olağan Şüpheliler takımlarına Teselli Kupası, Silopi Barocelona, Cizre Parêz Saint Germen ve Silopi Miskinler Tekkesine de fair play kupası verilmiştir. Yine gol krallarına da Gol krallığı kupası verilmiştir. Baromuzun kültür, sanat ve spor etkinlikleri devam edecektir. Takipte kalın…
18.10.2024
AV. ABDULLAH FINDIK
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.